Elite Herrer Nyhedsbrev Nr. 3-2013

Herrerne er kvalificeret til oprykningsmatch om plads i 2. division

Begge herre elitehold vinder deres divisionspulje.
Så er den sidste matchweekend afviklet, med flotte resultater til Sydsjælland.

Vores 1. hold som inden sidste matchweekend  skulle bruge to sejre for at komme at videre til oprykningskvalifikation til 2. division, vandt begge nøglekampe.

Det betyder at 1. holdet nu skal ud i en direkte match mod Smørum den 31. august om en plads i 2. division. Matchen spilles på neutral bane i Hillerød. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og kom og støt op hvis det er muligt.

Vores 2. hold vandt deres pulje i 4. division, og rykker direkte op i 3. division, såfremt at oprykningsmatchen den 31. august falder ud med oprykning til 2. division for 1. holdet.

Kort matchresumé
1. holdet
Holdet havde inden de to afgørende kampe valgt at forstærke sig med vores pro Claus Thane, som gik ind på holdet og vandt begge sine kampe. Vores anden pro Martin Hansen har deltaget i alle kampe, og tak til shoppen v/Claus for at stille Jer til rådighed uden at blive økonomisk kompenseret.

Fra venstre: Claus Thane, Sebastian Rasmussen, Jan Nielsen (Holdkaptajn), Frederik Birkelund, Kim Birkelund (Holdleder), Martin Hansen, Simon Denwers, Morten Vinther, Jesper Villadsen
Fra venstre: Claus Thane, Sebastian Rasmussen, Jan Nielsen (Holdkaptajn), Frederik Birkelund, Kim Birkelund (Holdleder), Martin Hansen, Simon Denwers, Morten Vinther, Jesper Villadsen

Lørdagens match mod Storstrømmen skulle vindes for at holde liv i drømmene om oprykning, og alt
modstand blev fejet af banen, da Storstrømmen blev sendt hjem med et nederlag på 14-0. Den sidste match som var foursome med Sebastian Rasmussen og Frederik Birkelund, sluttede elegant dagen af med birdie på hul 18.

Om søndagen gjaldt det så Møn på udebane. Vi havde inden denne weekend ikke vundet nogen udekampe i år, hvorfor at der var stor fokus og koncentration. Dagen endte med en sejr på 8-6 til os, og hermed var 1. pladsen i puljen sikret. På trods af det tætte resultat, var vi i fin kontrol hele dagen, og sejren var reelt ikke i fare. Det skal nævnes at Martin Hansen kom ud med den netop nykårede danske juniormester. Martin viste rutinen, vandt på hul 16, og runden indeholdt ikke mindre end 8 birdies samt en eagle. Flot spillet af hele holdet, som viste stor styrke.

2. holdet
Holdet kunne klare sig med en enkelt sejr for at beholde 1. pladsen i puljen, hvilket også blev resultatet af weekenden.

Fra venstre: Thomas Larsen (bagerst),  Sebastian Pedersen, Jakob Skov, Peter Littau, Niclas Mathiesen, Rasmus Nielsen, Patrick Pedersen.
Fra venstre: Thomas Larsen (bagerst), Sebastian Pedersen, Jakob Skov, Peter Littau, Niclas Mathiesen, Rasmus Nielsen, Patrick Pedersen.

Lørdagens match blev tabt på udebane mod Falster med 4-10, men da holdet havde slået Falster hjemme med større cifre (12-2), er man bedst indbyrdes. Hermed skulle søndagens match mod Møn blot vindes for at sikre sig førstepladsen. Der var ingen nåde, og Møn blev sendt hjem med nederlag på 14-0

På vegne af sportsudvalget
Jan Nielsen