Elite Damer Nyhedsbrev Nr. 3-2013

Så blev sidste runde i Danmarksturneringen afsluttet.

Vores damehold lå før sidste runde på en 2. plads, uden mulighed for at nå 1. pladsen- som Smørum i sikker stil havde indtaget.

Derfor var målet at beholde denne 2. plads.

Lørdag skulle slaget stå på vores egen bane, hvor vi skulle tage os kærligt af Holbæk. Vi kunne med en sejr, sikre os 2. pladsen foran netop Holbæk.

Vores 3 singler gjorde rent bord- og sejrede sikkert, Mille Skjold vandt 3. singlen 1/0, Helle Hansen vandt 2. singlen 6/5 og Sigrid Johannesen sikrede sig sejren i 1. singlen med cifrene 3/1. Dermed var kampen afgjort uanset resultatet af foursomen med Ditte Hansen og Mette Mikkelsen. Denne endte med et nederlag på 5/4, på en dag hvor spillet ikke rigtig kørte.

Dette betød at Holbæk blev sendt hjem med et nederlag på 6-3, og 2. pladsen i 2. Division øst var hjemme.

Søndag skulle vi en tur til Skjoldnæsholm og deres lange Robert Trent Jones bane.

Denne kamp var reelt uden betydning for den samlede stilling- men derfor ville vi meget gerne hive sejren hjem alligevel.

Mille Skjold snørede hurtigt sækken i 3. singlen og sejrede 8/7, Sigrid Johannsen kunne desværre ikke få sit spil til at køre helt på skinner- og måtte indkassere et nederlag på 4/3 i 2. singlen, Ditte Hansen, som i dag spillede 1. single, vandt sikkert 5/4, og havde i dagens anledning fået caddie hjælp af Cresta Thorsen, som oven i købet havde fødselsdag. Tak for hjælpen Cresta!!

Med en sejre eller uafgjort i foursomen med Helle Hansen og Mette Mikkelsen, ville vi sikre os en sejr over Skjoldnæsholm. Desværre tabes både hul 17 og 18, og nederlaget lyd på 2/0. Dermed betød det et samlet nederlag på 5-4.

Vi er allerede gået i gang med at planlægge sæsonen næste år, og glæder os.

Til slut vil vi gerne takke klubben for at gære det muligt for os at spille Danmarksturneringen, Claus Thane  og Martin Hansen for god træning, Simon Denwers fra Galvin Green for hjælp til vores holdtøj, samt til slut greenkeeperne for en god bane.

 

På Dameholdets vegne

Mette Mikkelsen