Elite Damer Nyhedsbrev Nr. 2-2013

Her er et lille forsinket nyhedsbrev fra divisions weekenden D. 25-26 maj.

Lørdag skulle vi møde Holbæk på udebane, et hold vi ikke kendte så meget til.

Vi valgte at stille op som vi gjorde i den sidste kamp; Sigrid Johannesen i 1. Single, Mille Skjold i 2. Single, Helle Hansen i 3. Single, Ditte Hansen og Mette Mikkelsen i foursome.

Vejret startede ikke ud fra sin bedste side, men efter et par huller klarede det heldigvis op og vi fik også lov at se solen.

Sigrid og Helle måtte desværre indkassere hver et nederlag på 3/2, Mille sendte sin modstander, i 2. singlen, i klubhuset med et nederlag på 4/2.

Ditte og Mette i foursomen, var noget sultne efter sejr- det fik de to Holbæk-spillere hurtigt at føle, og efter 4 huller var Sydsjælland 4 op. Der blev kørt en sikker foursome sejr hjem på 7/6. Alt i alt endte dagen med en sejr på 5-4.

 

Søndag skulle vi igen i ilden på udebane, denne gang i Smørum- som vi tabte til på hjemmebane.

Vi måtte desværre undvære Helle Hansen pga ferie, og Lotte var også ukampdygtig pga knæ-operation. Heldigvis sprang Anita Juhl til, og gav os en hjælpende hånd i 3. Singlen. Resten af holdet var sat som dagen før.

Desværre må vi nok erkende at denne dag mødte vi overmagten, og tabte de tre singler med hhv. 7/5, 6/5 og 5/4.

Foursomen med Ditte og Mette kom rigtig skidt fra start, og efter 10 huller var de 4 ned. De vågnede da op til dåd, og fik vundet nogle huller, og kom endda 1 op på hul 17. Uheldigvis puttede Mette for kort på green 18′ og da Dittes put efterfølgende tog hulkanten, kunne Smørum hole deres put, og sikre sig en deler.

Søndagen endte med et samlet nederlag på 7-1.

Målsætningen for 2013 er nu at vinde de to sidste kampe i august mod Skjoldnæsholm og Holbæk, og derved holde fast i vores 2. plads i 2. Division.

Vi har valgt at fortsætte vores træning med Claus og Martin hele sommeren indtil den sidste divisions weekend- så vi bliver ekstra skarpe.

 

Med venlig Hilsen

Dameholdet 🙂