Coronavirus, COVID-19

Kære medlemmer
COVID-19 har nu tag i Danmark, hvorfor ALLE bedes tage dette alvorligt! 

Efter myndighedernes vejledning på pressemødet ang. corona-virus i går aftes, har bestyrelsen besluttet, at sekretariatet holder lukket indtil mandag den 30. marts.

Greenkeeperne udfører deres arbejde i klubben, som de plejer, da de hovedsageligt arbejder udenfor og alene. De vil desværre ikke have mulighed for at servicere medlemmer og greenfee gæster i den kommende periode.

Det er naturligvis fortsat muligt at benytte banen, ligesom det er muligt at kontakte sekretariatet pr. mail: sekretariat@ssgm.dk eller pr. telefon: 55 76 15 55, idet både Benny og Camilla arbejder hjemmefra.

I klubben har vi bedt Benny om at arbejde hjemmefra indtil videre, for at skåne ham for mulig eksponering af virus. 

Det betyder, at Camilla er alene på kontoret, når sekretariatet åbner igen fra mandag den 30. marts. Hun kan selvfølgelig ikke overkomme at servicere medlemmer og gæster på det sædvanlige høje niveau. Ligeledes mangler der at blive besat nogle weekendvagter, hvorfor jeg skal anmode om, at frivillige byder ind på vagterne. Det kræver kendskab til GolfBox-standeren og vores kasseapparat. Jobbet indebærer at byde velkommen og tage imod betaling for buggies og lignende.

Sekretariatet mangler indtil videre hjælp til følgende vagter i tidsrummet fra kl. 8.30 – 13.00:

  • Lørdag den 4. april
  • Fredag den 10. april
  • Lørdag den 11. april
  • Søndag den 12. april
  • Mandag den 13. april
  • Lørdag den 18. april
  • Søndag den 19. april
  • Lørdag den 25. april

Alt efter hvordan situationen ser ud fra maj måned og frem, vil der måske blive brug for yderligere hjælp til weekendvagter i sekretariatet.

Kan du hjælpe, så kontakt Camilla på telefon: 55 76 15 55 eller pr. mail: sekretariat@ssgm.dk
På forhånd mange tak for hjælpen!

Vi følger udviklingen nøje og vil i så god tid som muligt melde ud om aflyste turneringer m.v. Blandt andet har vi jo planlagt Café-møde den 16. april. Inden for de næste to uger vil jeg besluttet om mødet aflyses.

 

Med venlig hilsen

Henrik Karlsen

Formand