Club36 afholdes igen i 2021 i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

 

Club36 starter mandag den 29. marts, løber over hele sæsonen og afholdes primært på mandage. I oktober afholdes en fælles afslutningsmatch for dem der har deltaget i Club36 – dato følger senere.

 

Club36 er for dig

  • der er ny golfspiller, har fået et handicap – men endnu ikke kommet under handicap 36, og gerne vil finde en vej ind i klublivet
  • der er startet med at spille golf inden for de sidste år og som mangler er sted at udvikle dit golfspil sammen med andre

 

Club36 er også for dig

  • der gerne vil spille dig ned under handicap 36, før du bliver medlem af en af de andre fraktioner/klubber i klubben.
  • der ikke har mulighed for at spille på de tidspunkter de andre fraktioner/klubber i klubben spiller
  • der mangler nye ansigter at spille med

 

Hvordan foregår det

Der spilles hver mandag aften i løbet af sæsonen, vi spiller de første 9 huller, og vi spiller gunstart. Gunstart betyder at alle starter samtidig på forskellige huller, således at vi også (næsten) slutter samlet.

De fleste mandage er der gunstart kl. 18:00. Mødetid kl. 17:30 i gården, i starten og i slutningen af sæsonen er vi dog nødt til at starte lidt tidligere for at nå at spille de 9 huller inden solnedgang.

Vi spiller for det meste almindelig stableford med mulighed for at spille sig ned i handicap. En gang om måneden vil vi spille nogle af de andre spil der findes i golf.

Mange af disse andre spilformer er holdspil, hvor man må hjælpe hinanden, på disse dage er der derfor ikke mulighed for at blive reguleret i handicap. Til disse dage vil der være tilmelding via hjemmesiden, senest kl. 12:00 på dagen, da holdene skal sættes sammen og der skal udskrives særlige scorekort.

Alle de andre dage møder man bare op, senest til den fastsatte mødetid

 

Vi tilføjer et par andre konkurrencer i spillet

Der spilles alle mandage tættest på hul 1 i første slag, bolden skal være på greenen for at måles.

Der spilles en sideløbende turnering over hele sæsonen, turneringen hedder Eclectic. Det går kort fortalt ud på, at det laveste antal slag, på det enkelte hul, på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af sæsonen, tæller. Vi skal nok holde regnskab med det.

 

Praktisk info

Ligesom i de andre fraktioner/klubber i klubben, koster det også lidt at spille med i Club36. Vi har sat prisen til 25 kr. pr. gang. Alle pengene bliver brugt til præmier.

Vi håber, at der deltager så mange, at vi kan have præmier til de 3 bedste + tættest på hver mandag samt præmier til de 3 bedste hold en gang om måneden.  Og så vil vi ved afslutningen fordele resten af pengene på et antal præmier til Eclectic turneringen.

Kontakt begynderudvalget for nærmere info:

Erik van Acker | 2182 3907 |acker@privat.dk

Jann Ole Karlsen | 3054 4287