Club36 i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Club36 starter i marts og løber over hele sæsonen og afholdes primært på mandage.

I oktober afholdes en fælles afslutningsmatch for dem der har deltaget i Club36.

Club36 er for dig

  • der er ny golfspiller, har fået et handicap og gerne vil spille golf med andre for på denne måde at finde en vej ind i klublivet.
  • der tidligere er startet med at spille golf og som mangler er sted at udvikle dit golfspil sammen med andre.

Club36 er også for dig

  • der gerne vil spille dig ned i handicap, få lidt mere stabilitet i dit golfspil, før du bliver medlem af en af de andre klubber i klubben (også kaldet fraktioner).
  • der ikke har mulighed for at spille, på de tidspunkter de andre fraktioner/klubber i klubben spiller.
  • der mangler nye golfere at spille med

Club36 for dig der er etableret golfspiller

  • hvis du gerne vil hjælpe og støtte nye medlemmer til at komme godt ind i klubben
  • vi har brug for nogle få der vil spille med om mandagen og nogle til en ad hoc liste som vi kan spørge/trække på, de mandage hvor vi har mange begyndere, der skal hjælpes på par 3 banen, og samtidig har nogle der skal ud på den store bane for at få spiltilladelse.
  • er det noget for dig så kontakt begynderudvalget.

Praktisk info

Hvordan foregår det

Der spilles hver mandag aften i løbet af sæsonen, vi spiller de første 9 huller, og vi spiller gunstart. Gunstart betyder at alle starter samtidig på forskellige huller, således at vi også (næsten☺) slutter samlet.

De fleste mandage er der gunstart kl. 18:00. Mødetid kl. 17:45 i gården, i starten og i slutningen af sæsonen er vi dog nødt til at starte lidt tidligere for at nå at spille de 9 huller inden solnedgang.

Vi spiller for det meste almindelig stableford med mulighed for at spille sig ned i handicap. En gang om måneden vil vi spille et af de andre spil der findes i golf.

Mange af disse andre spilformer er holdspil, hvor man må hjælpe hinanden, på disse dage er der derfor ikke mulighed for at blive reguleret i handicap.

Tilmelding

Tilmelding foregår altid via Golfbox, et online system, som alle golfspillere har adgang til og som vi nok skal lære dig at bruge.

Tilmeldingsfrist vil være senest kl 15 på dagen. Hvis du har udfordringer med at tilmelde dig, så fortvivl ikke, kontakt os, hvis det ikke lykkedes at få kontakt til os, så mød op på den udmeldte mødetid, så sætter vi dig manuelt på et hold.

Vi tilføjer andre konkurrencer i spillet

F.eks. spilles der alle mandage tættest på hul 1 i første slag, bolden skal ligge på greenen for at måles.

Vi forventer at der spilles en sideløbende turnering over hele sæsonen, turneringen hedder Eclectic. Det går kort fortalt ud på, at det laveste antal slag, på det enkelte hul, på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af sæsonen, tæller. Vi skal nok holde regnskab med det.

Hvad koster det?

Ligesom i de andre fraktioner/klubber i klubben, koster det også lidt at spille med i Club36. Vi har sat prisen til 25 kr. pr. gang. Alle pengene bliver brugt til præmier.

Kontakt begynderudvalget for nærmere info:

Erik van Acker | 2182 3907 |acker@privat.dk

Jann Ole Karlsen | 3054 4287