Bestyrelsens forslag til generalforsamlingen 2012

Mogenstrup den 20. oktober 2012

Til medlemmerne i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

På vedhæftede fil er bestyrelsens forslag til generalforsamlingen den 10. december 2012

Klik HER for at hente.

P.B.V.

Med venlig hilsen
Sydsjællands Golfklub Mogenstrup
Benny Jensen
Klubsekretær

8 tanker om “Bestyrelsens forslag til generalforsamlingen 2012

 1. Erland Steen Jakobsen

  Vedr. en evt. kontingentstigning.

  Det er jo småbeleløb vi taler om.
  Det drejer sig om, at undgå at slå en” halv” bold væk om måneden.

  Jeg kunne godt forestille mig, at der var andre og vigtigere ting vi kunne drøfte i vores golfklub.

  Mht. til antallet af green-fee gæster i højsæsonen som omtalt af Bjarne Andersen, er det jo et noget usikkert grundlag for golhklubbens økonomi, så lad os godkende den lile stigning på generalforsamlingen.

  Med venlig hilsen
  Erland Jakobsen, medlem nr. 81

 2. Dan Rasmussen

  En velbegrundet kontingentstigning er for mit vedkommende helt ok. Procentstigningen er trods alt begrænset.
  For alt i verden må man ikke gå på kompromis med hverken kvaliteten eller aktiviteterne i klubben.
  I krisetider er det altid det nemmeste at foretage nedskæringer, men det er som at tisse i bukserne. Lige nu hjælper det, men i løbet af kort tid vil klubben miste medlemmer, ikke kunne tiltrække nye medlemmer og specielt greenfee gæsterne vil udeblive. Denne tendens vil være selvforstærkende og det vil blive skruen uden ende. Bare rygter om kvalitets forringelser er ødelæggende.
  Iøvrigt kan kvalitets og serviceforringelser jo også betyde at det feks. kan blive vanskeligere at lave greenfee aftaler med andre klubber.

  Dan Rasmussen
  2353

  • Bjarne Andersen

   Nu kan man jo altid gætte på hvor velbegrundet den foreslåede kontingentstigning er. Den er i hvert fald ikke dokumenteret i et budgetforslag, der endnu er tilgængeligt for medlemmerne. Det kan vel også kun overlades til gætteri om det er at gå på kompromis med kvalitet og aktivitet? at fastholde kontingentet på 2012 satserne. Det er før set, at der kan hentes en forøgelse af effektivitet, kvalitet og service ved at spare på og/eller optimere ressourcerne.
   Fx
   Vi det betyde flere greenfee gæster såfremt SSGM kan ses og bookes sammen med de flere end 160 Golfklubber i DK, der anvender GolfBox?
   Med 800 medlemmer á 15,- kr. pr md., så er det 144000,00 kr. der ledes efter. Det er kun 3 greenfee gæster ekstra om dagen i højsæsonen for at sikre, at kontingentet ikke behøver at stige igen.

   PS.
   Omegnens andre Golfklubber samler med gode tilbud og med glæde medlemmer ind – også fra SSGM.
   Håber vi i SSGM får en 2013 sæson med fremgang på alle fronter, undtagen kontingentsatserne.

   1115, Bjarne Andersen

   • Dan Rasmussen

    Når jeg skriver velbegrundet, indeholder det en klippefast tro på at bestyrelse og medarbejdere allerede har set på muligheder for optimering og effektiviseringer i dagligdagen.
    Når det samlede beløb så bliver som skrevet 144.000 kr. på årsbasis, er det vel det samme som et halvt årsværk for en greenkeeper. Såfremt vi ønsker greenfee gæster, skal man ikke spare på netop god pasning af banen. Så kommer de tre daglige ekstra greenfee gæster ikke.
    Den foreslåede kontingentstigning er noget nær ubetydelig og formentlig mindre end prisstigningerne på morgenbrødet hos bageren.
    Jeg ser også frem til sæsonen 2013 og håber banen er lige så god i den forløbne sæson.

    2353 Dan Rasmussen

 3. John Kreiner

  Vi taler om en kontingentstigning på 15,- kr. om måneden…

  Mon ikke de fleste kan overskue det – selv med en finanskrise..?

 4. Per Langelund

  Kan helt tilslutte mig Cristians indlæg, selvom at kontigentstigningen godt nok er på kr. 180 årligt, klubbens udgifter og udfordringer bliver jo ikke mindre! At vores løn ikke stiger kan man jo ikke klandre SYGK for!

  Og husk det er VORES klub, så der er kun os til at betale for den service vi får! Og ret beset har vi en god økonomi i VORES klub i forhold til mange andre, der har væsentligt større udfordringer end VORES klub har.

  Per Langelund
  315

 5. Christian Filip Sørensen

  For mit vedkommende virker en årlig stigning på 90 kr. – i øvrigt svarende til en generel prisudvikling – ikke afskræmmende.

  Hellere det end at drive klubben på et skrøbelig grundlag hvor man tvinges til at gå mere på kompromis med kvaliteten.

  Det må også formodes at der er øgede omkostninger til at holde græsset pænt uden kemikalier og det bliver vel heller ikke uden omkostninger, at der nu skal tages hensyn til randzoner/ændringer i hulforløb?

  Christian
  2940

 6. Jan Ekstrøm Hansen

  Jeg syntes at det er fantastisk at man bliver ved med at ville hæve kontigentet.
  Når man tager i betragtning hvor mange steder at lønnen står i stampe samt hvor mange golfklubber der skranter i økonomien grundet manglende eller for lidt medlemmer, jeg ville mene at det ville være bedre at beholde det nuværende kontigent og så sætte aktivitetsnivuet efter det..

  Jan Hansen
  2156

Der er lukket for kommentarer.