Hul 1 på banen er et udfordrende par 3 hul. Fra teestedet oppe ser du ned på en relativt stor green, med en dragende sø i højre og en halvdyb bunker i venstre. Skulle du slå for langt ligger der også en bunker klar og venter.

Hul 2 er et dogleg højre. Greene kan ikke ses fra de bagerste klodser. Men du kan se den når du går over broen fra 1 green. Et solidt lige første slag, hjælper dig til frit udsyn i 2 slaget. Slaget til green, her er det vigtigt at ramme det rigtige plateau da green er i 2 niveauer

Hul 3 Det er en stor fordel at ramme fairway her. Der er træer i begge sider. Derfor bør det overvejes hvilket våben man vælger fra tee. Pas især på den lille sø i højre, som du gerne skal slå forbi. 2. slaget er op ad bakke, og det er ikke godt at være kort her, da der både er bunker i højre og venstre som kan opfange de slag der er for korte.

Hul 4 Et relativt langt hul, der til gengæld er ligetil. Selvom det fra tee’en ser ud til at træerne i venstre er mest faretruende, så er det faktisk højre side man skal passe mest på. Selvom træerne her ikke er så høje, så er det tætte. 2. slaget byder på en bunker i hver side af green, og en lille bakke kort af green, kan godt give udfordringer.

Hul 5 Jo længere du slår fra tee, jo mere skal du gerne kunne kurve bolden fra højre mod venstre. Så et hul der favorisere et lille draw. Træerne i højre er et typisk sted at ligge, hvis du ikke rammer fairway. Så overvej hvor langt du vil frem fra tee. 2. slaget går lidt ned ad bakke, og vær opmærksom på at der er et lille stykke mellem forreste bunker og green.

Hul 6 Et relativt kort par 3 hul, der alligevel udfordrer. Især bunkeren der ligger, dels kort og dels i højre side af green, samler mange bolde. Den bør du undgå. Så hellere lidt venstre om green, og husk at vælge et jern, hvor du er sikker på at kunne flyve bunkeren.

Hul 7 Et klassisk par 5 hul, hvor de allerlængst slående især i vestenvinden kan nå green i 2. Det er en stor fordel, hvis du kan flyve bakken på fairway, da du så får ekstra tril. De 3 fairwaybunkers i højre, bør du undgå. De gør 3. slaget markant sværere, hvis du ligger i disse. Træerne i højre er no go. Kort af green ligger en bunker, som du også bør undgå. Ligger du her har du et ubehageligt mellemdistance bunkerslag.

Hul 8 Pas på den fairwaybunker der ligger i venstre side af fairway. Den opfanger mange gode drives. Træerne i højre giver et næsten umuligt 2. slag. Oppe ved green er der 2 bunkers. Den korte skal du især undgå, da du ellers får et svært mellemdistance bunkerslag. Green har 2 plateauer, og du er vigtigt at du rammer det rigtige.

Hul 9 Et hul hvor du skal have en god gameplan. Undgå gerne fairwaybunkeren, da den gør det svært at få den rigtige længde på 2. slaget. Jo længere du kommer frem mod green, jo smallere bliver fairway. Det ideelle sted at placere sig er ca 120-130 meter fra green. Men det lokker også at komme tættere på, da det næste slag byder på en stor sø, lige kort af green. Den skal flyves. Spiller du for sikkert og flyver søen og green, så ligger der en stor bunker, som vil give et ubehageligt bunkerslag mod vandet.