AFLYSNING “Meny Midsommerturnering”

AFLYSNING

Det er med STOR beklagelse, at turneringsudvalget må aflyse ”Meny Midsommerturnering” på lørdag, den 18. juni – på grund af manglende tilslutning til arrangementet.

 

 

 

2 tanker om “AFLYSNING “Meny Midsommerturnering”

 1. Dan Rasmussen

  Hej Per og alle andre

  Mit indlæg drejer sig nu ikke om jeg “gider” spille klubmatcher. Det vil jeg faktisk gerne. 🙂

  Imidlertid er de klubber i klubben og de gutter jeg spiller med så aktive i dagligdagen, at der normalt spilles 3 – 4 runder i hverdagene.

  Det betyder selvsagt at golfen til forskel fra andre medlemmer, af hensyn til hustru og familien, mest ligger stille i weekenden.

  Med hensyn til behovet for at spille med medlemmer på tværs af diverse fraktioner, synes jeg det kniber med kommunikationen. Det virker på mig som om alle fraktioner mere eller mindre holder sig til sig selv og i mindre grad fokuserer på hovedklubben som en helhed.

  Det behøver jo ikke at være negativt, men når man er så fokuseret på sig og sine, så glemmer man ofte helheden.

  Vi kender også alle historierne om fraktionernes indbyrdes historier om de andre fraktioner og hvorfor jeg/vi ikke deltager i netop disses turneringer. Det skal jeg ikke komme yderligere ind på her.

  Men jeg mener der ligger en stor opgave, både for bestyrelsen og for medlemmer i klubben, samt bestyrelser og komiteer i de enkelte fraktioner, om at medvirke til i høje grad at samle medlemmerne i fælles fodslag omkring klubben og klubbens aktiviteter.

  Endelig tror jeg også det betyder noget at (vil jeg tro) gennemsnitsalderen i klubben er stigende, som i alle andre foreninger, og dermed også lysten til at deltage i “noget som jeg har prøvet og set før”.

  Men det hjælper jo ikke jer som sidder og arbejder med matcher og gør jeres bedste for at drive klubben fremad. Jeg synes der bliver gjort et kæmpe arbejde omkring klubbens aktiviteter og det ville da være trist og en katastrofe om det arbejde ophørte på grund af manglende interesse. Konsekvensen vil jo være at endnu flere ville finde mere interessante græsgange.

  Så jeg håber ikke I mister modet, men fortsætter med uforfærdet kraft. 🙂

  Ps. den eneste ide jeg lige kunne komme på:
  – var måske at lave nogle hurtige aftenturneringer
  – eventuelt løbende over flere gange.
  – og måske kun 9 huller.

  Jeg ved det ikke, men en hel turneringsrunde tager jo en hel “arbejdsdag” og den kan de som er på arbejdsmarkedet næppe afse tid til, hverken i ugen eller i weekenden. 🙂

  Og i øvrigt synes jeg vi alle skal hilse på hinanden, når vi mødes 🙂

  Mange hilsner
  Dan

 2. Per Langelund

  Sørgeligt at endnu en klubturnering er blevet aflyst pga. manglende tilslutning fra klubbens medlemmer, men det er jo ikke første gang det er sket også i denne sæson……

  Så kan man jo spørge hvad i hulen er der gået galt de sidste år, det er for at sige det mildt gået voldsomt ned af bakke de sidste 5 år, er interessen der bare ikke for at spille klubturneringer mere? Er hverdagen for presset til at man også skal spille golf om søndagen? Er turneringerne for ‘kedelige’?…..

  Det kumme måske være et emne for bestyrelsen at undersøge om tendensen er den samme i andre klubber? Eller måske spørge klubbens medlemmer hvorfor de ikke ‘gider’ spille klubmatcher??

  Bare et indlæg til debat, og ved du hvorfor du ikke ‘gider’ spille klubmatcher så kom meget gerne med et indlæg

  Venlig hilsen
  Per Langelund 315
  Matchudvalget

  .

Der er lukket for kommentarer.