Årets medlem 2017

“Årets medlem 2017” blev offentliggjort på generalforsamlingen torsdag, den 7. december 2017 – og den afgående formand Allan Jørgensen redegjorde således for dette års valg:
I år er der ikke kun tale om ét – men 2 medlemmer – da de altid arbejder sammen om det de laver, og begge så absolut fortjener titlen som ”Årets medlem”.
De stiller altid op, når der skal laves noget. Bare i de sidste par år har de:
Malet:
Toiletbygningen udvendig
Hegn omkring containergården
Hegn ved vaskepladsen
Blomsterkasser
Passet bede og blomster omkring klubhuset:
Sidste forår plantede de stedmoderblomster i blomsterkasser op til ”Åbent hus” – Blomsterne betalte de af egen lomme – og sponserede til klubben.
Sidste sommer skiftede de alle blomsterne i kummer og krukker – og har siden gået og passet dem – sammen med bedene i gården og ved klubhuset.
De har plantet 600 forårsløg, som kommer til at pryde omkring klubhuset hvert forår fremover.
Pasning af bede – krukker og kummer klares på trods af, at begge må døje lidt med fysiske skavanker i form af  problemer med hofter/knæ – og  problemer med ryggen – men alligevel møder begge troligt op for at passe det hele.
Desuden er de begge med i fraktionsudvalget for supersenior, hvor den ene også er formand. Også her yder de begge et stort stykke arbejde – og har gjort det igennem flere år.
Endelig var de begge igennem en lang årrække hjælpere i begynderudvalget, hvor de ligeledes begge har ydet en kæmpe indsats. Mht. begynderudvalget er begge dog stoppet nu.
Årets medlemmer 2017 blev Kirsten Mikkelsen og Birthe Andersen, som begge var meget overraskede – og stolte over valget – og som her ses sammen med afgående formand Allan Jørgensen efter overrækkelsen af ”Årets medlem” emblem og blomster:

 

 

 

 

1 tanke om “Årets medlem 2017

  1. Jørgen Groth-Pedersen

    Hvor er det dog fortjent -TILLYKKE og glædelig jul fra Marianne og Jørgen G-P

Der er lukket for kommentarer.