Åbent hus for juniorer

Plakat junior åbent hus

I Sydsjællands Golfklub Mogenstrup afholder vi Juniorgolfens Dag hvor alle interesserede kan komme og prøve at svinge golfkøllerne., søndag 3-5-2015 fra kl. 12.00 – 14.00, hvor juniorudvalget samt flere af klubbens juniorer står klar til at vejlede evt. kommende golfspiller i denne herlige sport, som kan dyrkes af alle i alle aldre.

Går du og overvejer om golfspillet skulle være noget for dig, men ikke helt ved hvorledes du kommer i gang, så er løsningen måske her.

Sydsjællands Golf Klub inviterer dig til at prøve hvad golfspillet går ud på, og hvordan du evt. kommer i gang.

Golf er en social sport, som kan spilles på tværs af køn, alder og niveau. Det er golfens helt unikke handicapsystem, der giver golfspilleren et antal ekstra slag på banen afhængig af golfspillerens niveau, som gør det muligt, at alle kan spille mod og med alle. Du behøver derfor ikke lede efter en ligeværdig partner, du kan spille med. Du kan både tage din 10-årige søn og din mor på 65 med.

I Sydsjællands Golfklub i Mogenstrup, er du altid velkommen til at komme forbi og få en rundvisning eller blot lidt mere information omkring hvad golf går ud på og hvad vi kan tilbyde.

Skulle du have lyst, men ikke være i besiddelse af udstyr, så stiller klubben også dette til rådighed

Inviter alle dem du har lyst til. INGEN tillmelding. Helt uforpligtende tilbud til at prøve hvad golf er.

Der vil være gratis prøvemedlemskab af par 3 banen hele maj måned for alle juniorer.

På dagen vil der være pølsevogn opstillet hvor, der er gratis pølse og sodavand til alle fremmødte juniorer.

 

Vi ser frem til dit besøg.