Begynder – senior

Prøvemedlemskab 2017                  

 

I Sydsjællands Golfklub Mogenstrup vil vi gøre vores yderste for, at du kommer godt i gang og bliver en del af klubben på lige fod med de øvrige medlemmer.

Frivillige, erfarne medlemmer, der brænder for at oplære dig i golf sporten, hjælper dig gennem alle spillets facetter.

Begynderkurset 2017 er afsluttet, men du kan altid tilmelde dig vores fadderordning (se mere om fadderordningen på vores hjemmeside). Kender du ikke selv et medlem af klubben, der kan være fadder for dig, kan Begynderudvalget eller Sekretariatet være dig behjælpelig. Kontakt i givet fald formanden for begynderudvalget, Troels Haugsted, mobil 6127 4652, troels.haugsted@gmail.com – eller sekretariatet på telefon 55761555.

Nåede du ikke lige at komme med på begynderkurset 2017 så er der råd for det. Golfens dag vil i 2018 blive afholdt søndag den 22. april, og i forlængelse heraf starter et nyt begynderkursus op.

I øvrigt er du altid velkommen til hen over sæsonen at møde frem mandag aftener, hvor der normalt i tidsrummet fra kl. 17.30 – 20.30 (helligdage undtaget) vil være en fra begynderudvalget til stede, der kan give dig svar på de spørgsmål du måtte have om at blive medlem af klubben, samt give dig mulighed for at spille et par huller på vores par 3 bane.

 

Prøvemedlemskabet inkluderer:

  • Deltagelse i fællestræning  i prøvemedlemsskabsperioden – træningen ledes af klubbens pro / dennes assistent.
  • Spil på par 3 – banen / hul 1 – 9 på den store bane hver mandag aften.
  • Deltagelse i regel- og etiketteaftener.
  • Modtagelse af 3 individuelle træningslektioner fra en klubbens professionelle trænere: Lektionerne bestilles i proshoppen eller på tlf. 55 76 15 55.
  • Fri afbenyttelse alle klubbens faciliteter, med undtagelse af 18 hullers banen.
  • Frie træningsbolde i de uger prøvemedlemsskabet varer. Poletter til træningsbolde fås i proshoppen
  • Lån af udstyr på træningsaftenerne
  • Modtagelse af regelbøger, pitchfork og 3 bolde
  • Efter bestået regelprøve, som tages online på golf.dk, skal der på par 3 – banen spilles en runde, hvor der minimum opnås 12 point. Når du herefter på 9 huller (for ni eller bag ni) på 18 – hullers banen minimum én gang har spillet til 18 point, får du dit DGU kort og spilletilladelse
  • Prøvemedlemskab løber i 6 uger – herefter kan du overgå til almindeligt medlemskab.

Ønsker du at træne mere i perioden har du mulighed for at leje/købe udstyr i proshoppen. Pris for prøvemedlemsskab – kr. 575,-

Begynderudvalget

spørgsmål, nar du spørgsmål er du altid velkommen til at rette henvendelse til begynderudvalget eller til klubbens sekretariat.

 

Formand for begynderudvalget Troels Haugsted troels.haugsted@gmail.com 61274652
 Michael Haugsted  21422181
 John Turka  21697633
 Jann Ole Karlsen  30544287

Permanent link til denne artikel: http://ssgm.dk/begynder-senior/