Kom ud og prøv golf på vores par 3 bane. Er golf noget for dig, kan du blive medlem resten af året for kun 500 kr.

Udstyr, tøj og sko?
Tag noget behageligt tøj på samt fornuftigt fodtøj – mere skal der ikke til.

Du skal heller ikke bekymre dig om udstyr, da dette kan lånes til en prøverunde. Har du dit eget udstyr er du velkommen til at tage dette med.

Hvorfor golf?
Golf er en social sport, som kan spilles på tværs af køn, alder og niveau. Det er golfens helt unikke handicapsystem, der giver golfspilleren et antal ekstra slag på banen afhængig ag golfspillerens niveau, som gør det muligt, at alle kan spille mod og med alle. Du kan tage både din 10 årige søn eller datter og din mor eller far med, og I vil alle få en god oplevelse.

Finder du golf interessant og har lyst til at blive medlem, vil klubben sørge for at du får den bedst mulige start, et medlem af klubben vil sørge for at du bliver sat ind i golfens regler og etikette. Denne ”fadderordning” beregtiger dig til at du kan få golfkørekortet, så du fremover må spille golf.

Tilbud fra klubbens proshop
I klubbens proshop finder du klubbens træner, det er her du kan booke træningslektioner. Et godt råd er at booke et par lektioner hos træneren.

Proshoppen har lavet et tilbud til dig som ønsker at blive bedre, du kan købe to lektioner og frie træningsbolde for 500 kr.

Vi glæder os til at se dig!